Centre Medicale Moftin
Interreg România-Ungaria: Parteneriat pentru un viitor mai bun
Consultații medicale
Apelați la unul dintre cele trei noi centre medicale
Rețeaua de sănătate rurală
Informații pentru pentru sănătatea ta și a comunei noastre

Centrele medicale Moftin

 • Centrul medical rural Domănești

  Este situat în centul satului Domănești în apropierea Căminului Cultural din localitate și a Bisericii Greco-Catolice, are o suprafată utilă de aproximativ 150 m2 și găzduiește un cabinet de medicină de familie.

  Citește mai departe …

 • Centrul medical rural Moftinu Mic

  Este situat în centul satului Moftinu Mic, în apropierea primăriei și a școlii din localitate. Are o suprafață utilă de puțin peste 300 m2 și găzduiește un cabinet de medicină de familie, un cabinet stomatologic și un cabinet de ecografie. Centrul este dotat cu un analizor automat cu ajutorul căruia se poate efectua un set minim de analize de sânge.

  Citește mai departe …

 • Centrul medical rural Moftinu Mare

  Este situat în centul satului Moftinu Mare lângă drumul județean care traversează localitatea, are o suprafată utilă de aproximativ 150 m2 și găzduiește un cabinet de medicină de familie.

  Citește mai departe …

Știri și evenimente

 • Întâlnire pe tema "Tulburările de vedere"

  În data de 7 aprilie 2022, în intervalul orar 11.30 – 12.30, la Grădinița din Sânmiclăuș a avut loc întalnirea pe tema ,,TULBURĂRILE DE VEDERE”, întâlnire cu rol de prevenție și informare pentru locuitorii comunei Moftin. La eveniment au participat 17 persoane. Discuțiile au fost conduse de către doamna Dr. Naghi Gabriela.

  Citește mai departe …

 • Atacul de cord. Simptome, factori de risc

  În data de 4 aprilie 2022, în intervalul orar 14.00 – 15.00, la Centrul de Zi pentru Vârstnici din Moftinu Mare a avut loc întalnirea pe tema ,,ATACUL DE CORD. SIMPTOME, FACTORI DE RISC”, întâlnire cu rol de prevenție și informare pentru locuitorii comunei Moftin. La eveniment au participat 19 persoane. Discuțiile au fost conduse de către doamna Dr. Naghi Gabriela.

  Citește mai departe …

 • Meeting "Regulile unei alimentații sănătoase"

  În data de 31 martie 2022, în intervalul orar 14.30 – 15.30, la Căminul Cultural din Moftinu Mic a avut loc întalnirea pe tema ,,REGULILE UNEI ALIMENTAȚII SĂNĂTOASE”, întâlnire cu rol de prevenție și informare pentru locuitorii comunei Moftin. La eveniment au participat 16 persoane.

  Citește mai departe …

 • Curs de prim-ajutor în cadrul ROHU392

  În perioada 08.02.2022 – 09.02.2022 a fost organizat la Moftin, în cadrul proiectului ROHU392 ,,Răspuns integrat pentru asistență medicală în zona transfrontalieră” (proiect finanțat în cadrul Programului Interreg V-A România-Ungaria 2014 – 2020), un curs de prim ajutor. La curs au participat 16 persoane (cadre medicale, cadre didactice, reprezentanți ai primăriei și ai poliției locale, voluntari din cadrul serviciului pentru situații de urgență).

  Citește mai departe …

"Parteneriat pentru un viitor mai bun"

Proiectul ROHU-392 "Răspuns integrat pentru asistență medicală în regiunea transfrontalieră" este cofinanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în cadrul Programului Interreg V-A România-Ungaria www.interreg-rohu.eu. Conţinutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Uniunii Europene.